Game of Thrones bagmænd: Serien kan fortsætte fire sæsoner mere

Game of Thrones er en af de absolut største og mest populære serier i øjeblikket, og serien har mere eller mindre alene defineret fantasy genren på TV, hvilket har skaffet millioner af fans. Mange af de fans håber sandsynligvis at serien aldrig slutter, eller i hvert fald ikke slutter lige foreløbigt.

Seriens to skabere David Benioff and D.B. Weiss har givet et langt interview til Variety, hvor de udover at snakke en masse om serien historie, og hvordan de må optage det første afsnit to gange, også snakker en lille smule om fremtiden for serien, hvilket der er mange, der har en interesse i, udover de mange fans vil HBO helt sikkert også gerne have serien et godt stykke tid endnu.

Game of Thrones følgerne bøgerne, men er på et punkt nu, hvor serien har indhentet bogserien skrevet af George R.R. Martin, der er i gang med flere bøger, og de to skabere er da også hele tiden i tæt dialog med Martin omkring udviklingen. Faktisk er de allerede i gang med at skrive afsnit til sjette sæson.

Og det helt store spørgsmål er naturligvis, hvor mange sæsoner der kan komme, inden det slutter. Hertil svarer Benioff, at den godt kunne fortsætte fire sæsoner endnu, og at det ikke ville være noget problem at finde på gode historier. Men samtidig understreger han, at det ER en historie med en begyndelse en midte og en slutning – og samtidig siger de også, at de allerede ved hvad slutningen er.

Da de har så meget sjov med at lave serien, har de dog tænkt sig at strække serien et stykke tid endnu, så slutningen ikke behøver at være så tæt på, som den kunne være.

Lige nu går Game of Thrones sin sejrsgang på HBO, hvor de første par afsnit i den femte sæson sætter rekorder verden over. Hvor mange sæsoner det så rent faktisk bliver til – ja det må tiden vise.

 

Be the first to comment on "Game of Thrones bagmænd: Serien kan fortsætte fire sæsoner mere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*