Game of Thrones blev den store Emmy vinder

I nat blev der uddelt Primetime Emmy Awards, der er blandt de absolut mest eftertragtede priser inden for serier. Det kom ikke som den helt overraskelse, at prisen for bedste dramaserie helt fortjent gik til HBO serien Game of Thrones. 

Generelt tog prisen flere af det helt store priser, der udover bedste dramaserie også talte bedste instruktion af en dramaserie og bedste manuskript for en dramaserie. Det er svært at sige, hvem der spiller hovedrollen i serien, hvilket nok også er en af grundene til at den sjældent er nomineret i den kategori. Her gik den mandlige hovedrolle for bedste præstation i en dramaserie til Rami Malek for Mr. Robot, der kan ses på Viaplay og HBO.

Hvad der var endnu mindre overraskende, var at prisen for bedste dokumentar gik til en af årets absolut mest omtalte serier, nemlig Netflix serien Making af Murderer.

Set med danske briller var nattens uddeling også en stor succes, Susanne Bier fik nemlig også en Emmy, for bedste instruktion af en en miniserie for The Night Manager, der blandt andre har Tom Hiddleston på rollelisten.

Hele listen af vindere kan ses her

 

Be the first to comment on "Game of Thrones blev den store Emmy vinder"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*