Game of Thrones finale sætter rekord

Der er mildest talt mange holdninger til den seneste og ikke mindst sidste sæson af HBO serien Game of Thrones. Finaleafsnittet har netop haft premiere, og selvom modtagelsen har været meget lunken, ligesom det har været tilfælde med hele sæsonen, så har den sat rekord.

Som en af de mest populære serier nogensinde, er det nok ikke så overraskende, at der var meget, der gerne ville se hvordan det hele ender. Det store internet er et overflødighedshorn af spoilers, så hvis man ikke har ville have afsløret noget, har det været en god ide at se afsnittet så hurtigt som muligt. Det er da altså mange, der har gjort.

I USA hvor HBO jo som bekendt også er en mere traditionel kanal, trak finaleafsnittet intet mindre end 13,6 millioner seere. Dette er et par hundrede tusinde mere end på sæsonpremieren på fjerde sæson af The Sopranos i 2002, der ellers har stået for rekorden.

I alt er der omkring 44 millioner der har set den ottende sæson i USA, når man tæller genudsendelser og streamingtal for HBO med. Det er næsten 10 millioner mere end der så den syvende sæson. Så selvom den sidste sæson har fået virkelig massiv kritik, så har interessen altså være større end nogensinde.

Be the first to comment on "Game of Thrones finale sætter rekord"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*