Game of Thrones finale satte rekord

Der er nok nogen der vil mene, at finalen på syvende sæson af HBO serien Game of Thrones ikke helt levede op til forventningerne. Alligevel bliver det en uendelig lang ventetid for de fleste, at skulle vente i noget der sandsynligvis bliver tæt på to år.

Selvom finalen måske ikke var helt så storslået som nogen havde håbet, så satte den ikke overraskende rekord i seertal. I USA var der 16.5 millioner der så med på HBO stationen, da finaleafsnittet blev sendt, og efterfølgende genudsendt. I alt var der 12.1 millioner seere, der så det, da afsnittet blev vist første gang, hvilket er en stigning på 36% i forhold til de 8,9 millioner der så finaleafsnittet af sæson 6. Hertil kommer et langt større milliontal af antal streams verden over, der endnu ikke er opgjort/offentliggjort.

Sæson 8 der bliver den sidste, bliver kun på 6 afsnit, til gengæld kommer hvert afsnit til at vare tæt på halvanden time, hvilket også er grunden til 2017 efter alt at dømme, bliver det første år siden seriens start, at der kommer til at være en pause.

Serien er blevet mere og mere populær sæson for sæson, og der er nok ikke den store tvivl om, at de mange fans af serien ikke er de eneste der kommer til at savne den, når den er slut – det gør HBO i den grad også.

Be the first to comment on "Game of Thrones finale satte rekord"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*