Game of Thrones forfatter klar med The Skin Trade serie

Der er ingen tvivl om, at de fleste forbinder den amerikanske forfatter George RR Martin med den uhyre populære HBO serien Game of Thrones, men det er naturligvis ikke de eneste bøger han har skrevet.

En af hans andre værker The Skin Trade, som blev udgivet helt tilbage i slutningen af 80’erne. The Skin Trade var faktisk den sidste bog han udgav inden A Game of Thrones der udkom i 1996.

The Skin Trade er en novelle handler om en varulv, og er blevet hylden for at være blandt de bedste i genren. Det er nok de færreste der har hørt om den, men det kommer nok til at ændre sig nu.

George RR Martin har nemlig indgået en aftale med Cinemaxx, om at lave hans novelle til en ny serie. Cinemax er en betalingskanal der viser serier og film præcis som HBO, og det er da også netop HBO der ejer den. Derfor er det heller ikke en konkurrerende kanal Martin har indgået en aftale med.

Det bliver ikke George RR Martin selv, der skriver manuskriptet til The Skin Trade. Det job er blevet overladt til Kalinda Wasquez (Prison Break), efter Martin og Cinemax har haft møder med en lang række forfattere.

Der er endnu ikke sat nogen dater på projektet, men med hans navn, vil der uden tvivl være stor opmærksomhed omkring den.

Be the first to comment on "Game of Thrones forfatter klar med The Skin Trade serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*