Game of Thrones forfatter træt af klager

Hvis man er forfatter til hvad det er blevet en af de mest populære og roste serier i verden, så er man elsket af mange. Med med en masse kærlighed og opmærksomhed følger også alt det andet.

Det har forfatteren bag A Song of Fire bøgerne, der er blevet til HBO serien Game of Thrones, George R.R. Martin sande. For hvor der følger fanmails, følger der også hademails og klager, og dem får Martin en del af, ikke mindst på grund af kontroversielle scener i de seneste afsnit, hvilket blandt andet har involveret en voldtægt.

På sin blog skriver han således, at det aldrig har været hans intention at involvere sig i hvad enkelte mennesker synes om hændelser i serien, eller hvilke hovedpersoner der dør. Derfor er han også træt af at modtage diverse sure mails og kommentarer, da han ikke gider have at de skal overtage hans blog.

Så hvis du er sur over Game of Thrones af den ene eller anden grund, så er det altså en god ide at finde et andet sted at brokke sig end til manden bag serien.

Serien der går sin sejrsgang over hele verden lige nu, kan ses på HBO Nordic, hvor sidste afsnit i femte sæson nærmer sig med hastige skridt og bliver sendt søndag i USA og dagen efter herhjemme.

Be the first to comment on "Game of Thrones forfatter træt af klager"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*