Game of Thrones måtte nøjes med en Golden Globe nominering

Forleden blev de nominerede til næste års udgave af Golden Globe annonceret, og der var lidt overraskelser imellem. Ved Primetime Emmy Awards tidligere på året, gjorde Game of Thrones stort set rent bord, og vandt i mere eller mindre alle kategorier, den var nomineret i.

Den kan den også gøre til Golden Globes, der afholdes om lidt godt en måned. Det vil dog kun svare til en enkelt, serien blev nemlig (igen) kun nomineret i kategorien bedste drama serie. Ligesom sidste år (der altså rent faktisk var i år), er der ingen nomineringer til nogen af skuespillerne i serien.

De andre nominerede til prisen for bedste drama serie er udover Game of Thrones:

Empire

Mr. Robot

Narcos

Outlander

Blandt de nominerede til bedste mandlige hovedrolle i en dramaserie finder man Jon Hamm, der efter et par års nominerings-pause igen er blandt kandidaterne. På mange måder er han også det oplagte valg, da han vandt en Golden Globe for første sæson af Mad Men og nu kan vinde for den sidste.

Han er dog oppe i mod blandt andre Wagner Moura, der gør det eminent som Pablo Escobar i Netflix serien Narcos. Den eneste nominering, hvor det både er serien der er nomineret for bedste dramaserie, og hvor hovedrolleindehaveren også er nomineret er Mr. Robot, hvor Rami Malek har fået karrierens første nominering.

Du kan se alle de nominerede her

Be the first to comment on "Game of Thrones måtte nøjes med en Golden Globe nominering"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*