Game of Thrones sæson 5 sætter download rekord

I øjeblikket stjæler Game of Thrones sæson 5 den ene forside efter den anden. Der er ikke meget af det, der handler om kvaliteten på serien, eller hvordan historiens udspiller sig  universet. Derimod handler det om lækket af de fire første afsnit i den femte sæson. Afsnittene kommer fra HBO, der havde sendt dem til nogle folk, hvorfra lækket så er ske. En sag som HBO naturligvis ser meget på, og de gør alt for sikre sig, at det ikke sker igen.

Der er nogen, der siger, at der ikke er noget der hedder dårlig omtale. Og meget kan man sige, men GOT har bestemt fået ekstra meget omtale i disse dage pga historien. Om der er noget der hedder dårlige omtale eller ej, skal være usagt, men der ER noget der hedder piratkopiering og ulovlige downloads, og her blomstrer serien i den grad.

Det antages at de første fire afsnit er blevet downloadet intet mindre end 5 millioner gange, hvilket i så fald vil være en kedelig rekord. På torrent tracker servicen Demonii, blev det registeret at i Top 10 over de mest downloadede ting var 8 af dem Game of Thrones sæson 5, hvilket aldrig er sket før. At de fire afsnit dækker 8 pladser, skyldes naturligvis, at de ligger i forskellige filtyper, formater, størrelser etc. På et tidspunkt var der omkring 135.000 der downloadede afsnit 1 på samme tid.

Disse tal dækker endda ikke engang over den populære ulovlige peer-to-peer pirat tjeneste Popcorn Time, så tallet af downloads er endnu højere, og der er nok ikke tvivl om, at den kommer til at sætte mange (negative) rekorder.

Be the first to comment on "Game of Thrones sæson 5 sætter download rekord"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*