Game of Thrones sæson 6 bliver den bedste

Game of Thrones der kan ses på HBO Nordic, er uden sammenligning tjenestens mest populære serie. Det er også en af de mest populære serier i verden og har millioner af fans overalt på kloden.

Forventningerne til den sjette sæson er derfor selvsagt også høje. David Benioff der er showrunner på serien, gør bestemt ikke noget for at nedtone disse forventninger (hvilket naturligvis også ville være dumt).

I et interview med Entertainment Weekly har han udtalt at den sjette sæson ikke har et eneste svagt afsnit. Han udtaler, at ofte er der et afsnit eller to de er lidt nervøse omkring, eller som ikke ender helt som de havde håbet, men sådan er det altså ikke med den sjette sæson der er lutter gode afsnit.

Man skal naturligvis passe på hvad man siger, når det handler om SÅ populær en serie, men Benioff er ikke bleg for at skamrose sæson 6, og udtaler at de allerede med manuskriptet mente, at de har fat i den stærkeste sæson indtil videre, og at resultatet er blevet endnu bedre end de turde håbe på.

Kort sagt, så er den sjette sæson af Game of Thrones også den bedste ifølge en af bagmændene – vi glæder os lige lidt mere til den 24. april, hvor der er premiere.

 

Be the first to comment on "Game of Thrones sæson 6 bliver den bedste"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*