Game of Thrones sæson 7 finale teaser

Det sidste afsnit Game of Thrones i denne omgang er under en uge væk, og der ser ud til at finaleafsnittet bliver af episke proportioner. HBO har netop udsendt en teaser til finaleafsnittet i syvende sæson, og den teaser kan du se lige her.

Efter det seneste afsnit har serien fået en del kritik, hvilket blandt andet skyldes at tid som en faktor er blevet mindre og mindre vigtig, og at seriens skabere bliver beskyldt for ikke at turde lade de kendte karakterer dø længere, som ellers nærmest var et varemærke for serien tidligere.

Generelt er der langt mere action og store kampscener nu, end der var i de tidligere sæsoner, og nogen vil mene at det er lidt på bekostning af udviklingen hos karaktererne og historien. Det ser ud til at sidste afsnit i sæson bliver endnu en stor kampscene – hvorvidt nogen af hovedkaraktererne må lade livet vil tiden vise.

Rygtet siger, at sæson 8 først kommer i 2019, så det er med at suge til sig af universet på mandag, når der er premiere på det sidste afsnit, til gengæld varer det også hele 81 minutter.

Be the first to comment on "Game of Thrones sæson 7 finale teaser"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*