Game of Thrones sæson 7 og 8 bliver kortere

Sjette sæson blev afsluttet for et par dage siden, og fans verden over er allerede så småt begyndt at tælle ned til næste år, hvor serien vender tilbage med den syvende sæson. Det har længe stået fast, at der sandsynligvis ville blive tale om at der kun kommer to sæsoner mere.

Alle ved naturligvis også at det lakker mod enden for serien, og noget tyder på, at den kan komme hurtigere end vi troede. Der kommer stadig to sæsoner, men det kan meget vel være, at der vil være færre timers underholdning

Seriens skabere D.B. Weiss og David Benioff har nemlig i et interview nævnt, at de længe har haft planer om at serien skulle være afsluttet på omkring 75 afsnit, og at dette meget vel kan være nede på 73.

De foregående sæsoner har været på 10 afsnit, men hvis der skal skal være to sæsoner tilbage, vil disse altså blive væsentlig kortere, da det er utænkeligt at der vil komme en 7. sæson på 10 afsnit og at der så efterfølgende kun vil være 3-5 afsnit tilbage.

Derfor er der en god sandsynlighed for at de sidste to sæsoner kommer til at være på 6-7 afsnit, hvilket vil være et hårdt slag for de mange hardcore fans, der ikke kan få nok af Jon Snow & co.

Be the first to comment on "Game of Thrones sæson 7 og 8 bliver kortere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*