Game of Thrones spin-off kan være på vej

I den tidlige sommer vender Game of Thrones tilbage på HBO med den syvende og andensidste sæson. Sæson 7 bliver kortere end de foregående sæsoner, og bliver kun på syv afsnit, hvor både det første og sidste afsnit dog bliver væsentlig længere end de andre.

Det er tidligere kommet frem, at den 8. og sidste sæson skulle blive endnu kortere og kun være på 6 afsnit, hvilket altså betyder, at der blot er 13 afsnit tilbage af en af verdens bedste og mest populære serier.

Der er dog nu sået tvivl omkring dette, da HBO angiveligt stadig skulle være igang med at udforske mulighederne, og det endelige antal afsnit ligger ikke endeligt fast, da bagmændene bag serien gerne vil lave den bedst mulige.

Mulig spin-off på vej

Lige meget hvordan man vender og drejer det, kommer vi dog ikke uden om, at vi i den grad nærmer os afslutningen på serien, men det betyder ikke nødvendigvis at det er helt slut med universet, der da også er et af de mest spændende i tv-historien.

Casey Bloys fra HBO har således udtalt, at de skulle være vanvittige, hvis de ikke overvejede en form for spin-off serie, der kan foregå i universet. Han siger dog også, at intet af afgjort, og der ikke er nogen manuskripter eller lignende, men at det er noget de udforsker.

Det store spørgsmål er så – hvem ville du helst se en spin-off med?

 

Be the first to comment on "Game of Thrones spin-off kan være på vej"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*