Game of Thrones stadig størst

HBO Nordic er ligesom de andre streamingtjenester ikke vilde med at afsløre de præcise tal for hvor meget deres afsnit der bliver streamet. Nu har de dog afsløret, havd der har været de mest streamede serier sidste år.

Lad det bare være sagt med det samme, at der er ikke de helt store overraskelser helt i top, hvor Game of Thrones er den mest streamede serie efterfulgt af Vikings og den nye anmelderdarling Westworld. Dette kommer nok ikke bag på nogen, og det har da også været nogen af de absolut mest profilerede og omtalte serier i årets løb. Det er for nyligt kommet frem, at Game of Thrones er den serie der er mest ulovligt downloadet, men det er altså også den mest streamede.

Lidt overraskende er det måske dog at The Shannara Chronicles og kommer ind på en fjerdeplads, mens der i Top 10 ikke er blevet plads til eksempelvis Veep, der ellers er blevet rost til skyerne. Fear the Walking Dead, der som bekendt er en spinoff af The Walking Dead indtager femtepladsen foran piratserien Black Sails. 

Billions indtager en syvendeplads foran Girls og The Magicians mens The Affair runder top 10 af. 

 

Be the first to comment on "Game of Thrones stadig størst"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*