Gillian Anderson færdig med X-Files

Under Comic Con der netop er blevet afholdt i New York, var der premiere på traileren til den kommende 11. sæson af den engang så populære serie X-Files/ Strent Fortroligt, og den kan du se herunder.

Der gik dog heller ikke lang tid fra traileren havde fået premiere og til at Gillian Anderson, der som bekendt spiller en af de bærende to hovedroller som Dana Scully afslørede, at det vil blive det sidste, vi ser til hende i FBI kostumet.

Hvorvidt der overhovedet kunne komme en 12. sæson på tale, vil i alle tilfælde nok afhænge af, om den 11. kommende sæson bliver en succes. Uanset om det bliver tilfældet eller ej, så forventer Anderson dog ikke at skulle være med i flere.

At hun er færdig med rollen som Dany Scully, betyder dog ikke, at hun er færdig. Overfor Screen Rant udtalte hun, at hun nok ikke ville savne rollen nu, men det godt kunne være en anden historie, hvis hun bliver spurgt om nogle år. Så selvom døren er lukket, er den måske ikke helt låst for forseglet for fremtidige projekter.

Om disse kommer på tale, afhænger som sagt givetvis af seertallene på sæson 11, og det vil vise sig næste år, når der er premiere på sæsonen – og traileren – ja den kan du se her.

 

Be the first to comment on "Gillian Anderson færdig med X-Files"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*