Glamour på TV3 Play

Så er der godt nyt til de mange af fans af en den nok mest ikoniske soap af dem alle Glamour. Efter at have været været fra dansk tv siden 2013, vender den nemlig nu tilbage. Den kommer godt nok ikke til at blive vist på tv, men Viasat har sikret sig rettighederne til serien og vil fremover have den tilgængelig på TV3 Play, hvor fans kan følge med.

Serien der originalt hedder The Bold and the Beautiful har kørt siden 1987 og er sammen med Days of Our Lives blandt de serier der har flest afsnit, og har kørt i længst tid. Glamour tæller i skrivende stund lige omkring 7000 afsnit, et antal hvor ingen andre serier kan være med.

Der kan skrives tykke bøger om, hvad Glamour handler om, men dybest set er der to konkurrerende modefirmer Forrester og Spectra, og serien handler om de intriger, magtkampe og kærlighedsforhold der er mellem familierne, der ejer firmaerne og så alle der er omkring dem.

Serien har som sagt været væk fra dansk tv i noget tid, så der er nok nogen der er gået glip af en del. Til gengæld burde det være muligt at hoppe ind og stadig kunne følge med, hvilket generelt er charmen ved daytime soap serier fra USA.

TV3 Play begynder at sende serien fra 11. maj, hvor både danskere, svenskere og nordmænd får muligheden for at følge med i serien. De starter fra afsnit 6430, så hvis du ikke har fulgt med og synes du vil have hele forhistorien er der rigeligt at give sig i kast med.

Med en varighed på ca. 30 minutter vil det tage dig lige godt 3214 timer, 133 dage eller lige godt 4 måneder i døgndrift at komme up to date med serien… hvis du har tænkt dig at prøve det, så hører vi meget gerne fra dig.

For en god ordens skyld, så er Ronn Moss der spiller Ridge Forrester (som er på billedet), ikke længere med. Han stoppede i 2012 efter at have medvirket i mere end 2500 afsnit.

2 Comments on "Glamour på TV3 Play"

 1. Per Schreiber | 17. juli 2015 at 11:10 | Svar

  Hejsa Bjørn,

  Din artikel er utidssvarende og for mere korrekt information opfordres du til at kontakte
  enten David Gregg , der arbejder for seriens PR eller kontakte mig direkte webmaster@schreiberweb.net . Jeg repræsenterer seriens popularitet på Facebook : https://www.facebook.com/BoldBeautiful.Denmark og har denne officielle Facebook Side.

  De bedste hilsner,

  Per Schreiber.

  • Bjørn Kryger Larsen | 17. juli 2015 at 12:16 | Svar

   Hej Per,
   Tak for din kommentar, jeg har dog lidt svært ved at se, hvordan den ikke er tidsvarende?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*