GOT: Battle of the Bastards var seriens bedste afsnit

Der skal med det samme lyde en advarsel om spoiler alert, hvis du af uransagelige årsager ikke skulle have set det 9. afsnit i sjette sæson af HBO Serien Game of Thrones.

Sæson 6 har naturligvis været glimrende, men i forhold til at folkene bag serien lovede, at sæson 6 var den stærkeste til dato, er der måske alligevel nogen, der har været lidt skuffet. Godt nok har der været spænding, folk der vender tilbage fra de døde og masser af døde generelt, så har sæson 6 alligevel nok ikke i manges øjne været den bedste.

I går var der så premiere på det andetsidste afsnit i sæsonen, et afsnit der havde fået navnet Battle of the Bastards. I teaseren som du kan se herunder, var der lagt op til et brag mellem Jon Snow og Lord Bolton – og vi blev bestemt ikke snydt.

Der er ikke den store tvivl (hvis du spørger undertegnede) om, at det var sæsonens absolut bedste afsnit, og måske også et af de de bedste i hele seriens levetid.

På IMDB har Battle of the Bastards også fået den perfekte karakter 10 ud af 10 (i hvert fald indtil videre), hvilket ingen af de andre 59 afsnit har formået  indtil nu. Det kan dog naturligvis ændre sig lidt, som der kommer flere stemmer til.

Teaseren til det omtalt afsnit Battle of the Bastards  

Om en lille uge er der så den store finaleafslutning i sæson 6, der kommer til at varer 69 minutter, hvilket er det længste i seriens historie, og meget vel kun sætte nogle seerrekorder efter afsnit 9.

Teaser til The Winds of Winter

Be the first to comment on "GOT: Battle of the Bastards var seriens bedste afsnit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*