Grace & Frankie trailer

I øjeblikket går der ikke mange uger mellem, at Netflix annoncerer en ny original serier, der eksklusivt kan streames på verdens største tjenest. I morgen har Daredevil premiere, og der er mange andre på vej.

En af dem er Grace & Frankie der vil kunne ses fra om en lille måneds tid den 8. maj. I hovedrollerne finder man et par meget prominente kvindelige stjerner. De to hovedroller bliver nemlig spillet af Jane Fonda og Lily Tomlin.

Gracie og Frankie handler om to kvinder, der knytter et uventet venskab, da deres mænd annoncerer, at de er forelskede i hinanden og forlader Gracie og Frankie for at leve sammen. Det vender op og ned på de to kvinders liv, og resultatet er en morsom og anderledes sitcom om alle de faser, hovedpersonerne gennemgår.

Det lyder måske en anelse plat, og der er da også en mulighed for at det er tilfældet, ikke desto mindre er der god grund til at holde øje med serien. Skaberne er nemlig Marta Kauffman og Howard J. Morris, der var med til at lave en af historiens mest elskede sitcoms Venner.

 

 

Be the first to comment on "Grace & Frankie trailer"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*