Hænderne Fulde 2 – Fuller House kommer på Netflix

I tiden mellem 1987 og 1995 fik Full House, eller Hænderne Fulde som den hed på dansk, 8 sæsoner og intet mindre end 192 afsnit. Nu vender den tilbage til Netflix, hvor den får premiere i 2016.

Og nej, det er ikke Netflix der har sikret sig rettighederne til at vise de 8 gamle sæsoner. Det er den længe ventede efterfølger, som har fået det opfindsomme navn Fuller House, der får eksklusivt premiere på streamingtjenesten med mere end 60 millioner brugere verden over.

Nogle af de oprindelige skuespillere medvirker, mens andre ikke gør det, eller i hvert fald ikke er blevet bekræftet. Candace Cameron-Bure, Jodie Sweetin and Andrea Barber der spillede søstrene  D.J og Stephanie og nabodatteren Kimmy vender alle tilbage.

Seriens helt store stjerne (udover Bob Saget) John Stamos, der spillede Onkel Jesse skal producere serien, og vil også have mindre gæsteoptrædener, men vil efter alt at dømme ikke blive en fast del af rollelisten. Angiveligt er der forhandlinger i gang med de andre medvirkede fra den oprindelige serie. Umiddelbart er det lidt svært at forestille sig, at de ikke kan overtale, da det er ikke er det helt store karrierer de har gang i, hvis man lige ser bort fra Mary-Kate & Ashley Olsen, der fik deres gennembrud i serien i en meget lav alder.

Den nye sæson kommer til at bestå af 13 episoder, der får premiere en endnu ikke offentliggjort dato næste år.

Be the first to comment on "Hænderne Fulde 2 – Fuller House kommer på Netflix"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*