Har du endnu ikke set Breaking Bad?

Har du endnu ikke set Breaking Bad?

Artikler på serienyt kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Hvis du endnu ikke har fået set Breaking Bad, er det virkelig på tide. Det er en af tidens absolut bedste og største tv-serier, og den blev utroligt populær, da den første gang kørte over skærmen. 

Så savner du en ny serie at kunne gå i gang med, kan du med stor fornøjelse glæde dig til at se Breaking Bad, hvis du endnu ikke har set den. Den tåler også sagtens et gensyn, hvis du allerede har set den en enkelt gang. Du får hele fem sæsoner og 62 episoder med dramatik, spænding, eksplosioner og meget, meget mere.

Her kan du se Breaking Bad

Hvis du ikke ved, hvor du skal gå hen for at kunne se Breaking Bad, skal du bare have adgang til Netflix. Her finder du hele serien, og du kan også vælge at kaste dig over efterfølgeren bagefter, når du er færdig med at se Breaking Bad.

Der blev nemlig lavet en spin-off, som også har høstet mange roser på vejen. Den går under navnet Better Call Saul og har indtil videre fået fire sæsoner at køre på. Den finder du også på Netflix.

Fra skolelærer til drugdealer

Serien handler i korte træk om en kemilærer ved navn Walter White, der bliver diagnosticeret med cancer. For at skaffe penge til behandlingerne og sin familie, begynder han at producere og sælge methamfetamin. Da han er på udebane i den kriminelle underverden, allierer han sig med sin makker Jesse Pinkman, og sammen kommer de ud i alle mulige og umulige situationer.

Snart bliver Walter White et stort navn i en verden, han aldrig før har sat sine fødder i, og selvom han er bange for den, kan han også ane de mange muligheder for at tjene gode penge på sin viden om kemikalier. Er du parat til en hæsblæsende tv-serie?

Be the first to comment on "Har du endnu ikke set Breaking Bad?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*