HBO blev den store Golden Globe vinder

Det kan godt være, at det helt store samtale emne ved dette års Golden Globe uddeling primært har været Ricky Gervais forrygende monolog (som du kan se her). Der er dog også meget andet, der er værd at tale om.

Netflix er uden sammenligning verdens største streamingtjeneste, men det er alligevel HBO der har mest grund til at finde de brede smil frem, når det kommer til prisuddelingen.

Prisen for bedste drama miniserie gik ikke så overraskende til Chernobyl, der er blevet rost til skyerne, og derfor var den helt klare forventede vinder. “Hovedprisen” gik lidt mere overraskende til Succession, ligesom Brian Cox også fik en Golden Globe for sin hovedrolle i serien. Selvom Game of Thrones langt fra havde sin bedste sæson, var der mange der havde en tro på at Kit Harrington kunne få en for sin rolle som John Snow, baseret på hele seriens levetid. Sådan gik det dog altså ikke.

Når det kommer til filmene, var der en ikke en stor vinder, der rev den ene pris efter den anden. Den største vinder var dog Quentin Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood. Der vandt for bedste komedie eller musical, ligesom Brad Pitt vandt bedste mandlige hovedrolle og Tarantino vandt for manuskript.

1917 der er instrueret af Sam Mendes vandt for bedste film, så når der skal uddeles Oscar senere på året, bliver det efter alt at dømme et løb mellem de to film.

Alle vinderne kan ses her

 

Be the first to comment on "HBO blev den store Golden Globe vinder"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*