HBO blev den store vinder ved Critic’s Choice Television Award

For et par aftener siden blev der afholdt Cirtics Choice Television Awards, hvor der uddeles priser til de bedste serier og præstationer i serier på amerikansk TV (og stream). Det er femte gang af prisuddelingen afholdes, og denne gang blev det med HBO, som den største vinder.

Serier fra HBO fik nemlig ikke færre end syv priser. Det var især den fremragende Olive Kitteridge, der hjalp HBO med at blive topscorer ved uddelingen, da den vandt tre priser. Den fik blandt andet prisen som bedste mini-serie, mens Frances McDormand fik for bedste kvindelige hovedrolle, og Bill Murray fik for bedste mandlige birolle.

The Americans vandt foran blandt andre Empire, JustifiedHomeland og Game of Thrones. Lidt overraskende for nogen var det måske, at der ikke var en eneste pris til HBO ellers uhyre populære fantasy serie.

En anden HBO serie der også fik et par priser, var komedieserien Sillicon Valley, hvor anden sæson kan ses lige nu på tjenesten. Den vandt blandt andet for bedste komedieserie.

Breaking Bad spin-off serien Better Call Saul fik også et par priser. Her var det Bob Odenkirk, der vandt for hans rolle som “Saul Goodman” og Jonathan Banks for bedste mandlige birolle (som Mike, der også medvirkede i Breaking Bad).

Hele listen af vindere og nominerede kan du se her 

 

Be the first to comment on "HBO blev den store vinder ved Critic’s Choice Television Award"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*