HBO dropper Finchers Utopia

David Fincher er en fremragende filmskaber og har med House of Cards også bevist sit værd som serieskaber, alligevel lader det til, at han styrer mod en fiasko med den kommende serie Utopia.

I hvert fald forlyder det, da HBO har valgt at springe fra med serien, der er et remake af den britiske serie med samme navn. Det var meningen, at Rooney Mara fra the Girl with the Dragon Tattoo skulle være blandt hovedrollerne, men nu er det altså tvivlsomt, om den bliver til noget.

Som så ofte før er det angiveligt budgettet, der er problemet. Efter sigende ønsker David Fincher på en meget gode side af 100 millioner dollars til budgettet for første sæson, hvilket HBO på ingen måde er interesseret i at betale.

Netflix havde også problemer med Fincher omkring tredje sæson af House of Cards, hvor han også krævede væsentlig mere end Netflix ville betale. Her blev der dog som bekendt fundet en løsning. Om det samme bliver tilfældet med Utopia, eller om både HBO og Fincher står fast, men lige nu ser fremtiden altså meget dyster ud.

Trailer til den britiske version

 

Be the first to comment on "HBO dropper Finchers Utopia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*