HBO Nordic stiger i pris igen

HBO Nordic melder sig nu på banen som endnu en streamingtjeneste, der kommer med en prisstigning. Sidste år steg Netflix (igen) i pris, og nu gør Home Box Office altså det samme, og det er heller ikke første gang. Sidste år steg tjenesten fra 79 til 89 kroner. Fra maj måned bliver den så reguleret med 10 kroner igen, så prisen frem over kommer til at være på 99 kroner.

Det er naturligvis ikke nogen voldsom stigning, og der er ingen tvivl om, at man stadig får masser af værdi for pengene, hvis man følger med i et par serier. Ikke desto mindre er der alligevel tale om en stigning på omkring 20% på lidt over et år.

HBO begrunder stigningen med følgende ord: “Hos HBO Nordic – The Home of Series – ønsker vi at tilbyde dig de bedste serier, film, dokumentarer og børneprogrammer og i fremtiden også lokalproduktioner” – hvilket er den helt klassiske begrundelse for en prisstigning.

Med serier som Game of Thrones, Billions, The Handmaiden’s Tale, Westworld  og mange andre, behøver HBO dog nok ikke frygte den helt store kundeflugt på grund af stigningen.

 

Be the first to comment on "HBO Nordic stiger i pris igen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*