HBO skærper sikkerhed efter GOT læk

Forud for premieren på den femte sæson af Game of Thrones lækkede de første fire afsnit, hvilket skabte stor virak og ikke mindst bekymrede miner hos HBO, da serien er deres kronjuvel og helt store satsning.

Lækket skete på nogle fysiske kopier, der var blevet sendt ud til betroede folk, der havde fået dem til screening. Et læk på den måde kommer ikke til at ske igen. HBO har nemlig lavet en del ændringer på baggrund af erfaringerne.

I mange år har HBO send dvd’er eller blu-rays til anmeldere, der har haft muligheden for at se afsnittene af serierne inden de blev sendt, men det er slut. Fremover vil anmeldere få adgang til at streame serierne på et sikkert sted, hvor HBO kan kontrollere indholdet meget bedre.

Hvorvidt det kommer til at sætte en stopper for pirateriet, er det nok tvivlsomt, men det vil gøre det lidt mere besværligt, og så kan HBO i hvert fald ikke klandres for, at det er deres egen skyld.

Som sagt så er femte sæson af den uhyre populære serie i gang lige nu, og den sætter den ene rekord efter den anden, så selvom den er blevet downloadet ulovligt millioner af gange, så har HBO stadig god grund til at have det helt brede smil på omkring serien.

Be the first to comment on "HBO skærper sikkerhed efter GOT læk"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*