HBO snupper David Fincher serie

David Fincher er en fremragende filmskaber. Han har stået bag mesterværker som Fight Club og Se7en, og var senest aktuel med Gone Girl, der blev en kæmpe succes. Han er også manden bag en af de bedste tv-serier House of Cards, så når han laver noget, kræver det nok ikke meget betænkningstid hos et stort selskab, hvis de får tilbudt en ny serie af ham.

Det har da også længe været en offentlig hemmelighed, at han var i gang med en komedieserie, og at HBO stod klar til at sikre sig rettighederne, og nu skulle den altså langt om længe være godt nok.

At kalde serien for selvbiografisk omkring David Fincher er måske lige så meget sagt, men der er bestemt ligheder mellem handlingen om Finchers karriere. Serien der foregår i firserne handler nemlig om en ung mand, der tager til Hollywood og regner med at skulle være en stor kanon inden for filmverden, og får et job som produktionsassistent et sted, hvor de laver musikvideoer.

Som mange nok er klar over, så var det mere eller mindre sådan David Finchers karriere startede, og i firserne stod han bag musikvideoer for navne som Madonna og Aerosmith inden han gudskelov begyndte at lave spillefilm, og ikke har set sig tilbage siden.

Der er endnu ikke mange detaljer om projektet, udover at det i øjeblikket går under arbejdstitlen Video Synchronicity, og at Charlie Rowe skal spille hovedrollen.

Serien er desuden en blandt efterhånden en lille håndfuld komedier som HBO har på beddingen i løbet af det kommende års tid.

Be the first to comment on "HBO snupper David Fincher serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*