HBO

HBO – eller Home Box Offie som står for, kalder sig Home of Series, og der er bestemt også noget om snakken, for HBO er uden tvivl den streamingtjeneste med flest kvalitetsserier. Når det kommer til antallet af serier, kan HBO på ingen måde være med overfor Netflix, men til gengæld er kvaliteten af de serier der ligger der generelt meget høj.

Det var dybest set HBO der startede hele bølgen med tv-serier der havde et niveau der gjorde at de kunne hamle op med de stort anlagte Hollywood produktioner. HBO har historisk set haft flere af de absolut største succeser inden for serier.

HBO står blandt andet bag serier som Sex and the City, The Sopranos, Th Wire og mange andre. I nyere tid er det især serier som True Detective, Girls, Sillicon Valley og naturligvis ikke mindst Game of Thrones, der har sørget for, at der er alt mulig grund til at investere i tjenesten.

En anden god grund til at investere i HBO Nordic er, at tjenesten langt om længe er blevet kompatible med med AirPlay, så man kan sende signalet fra sin iPad eller iPhone og til ens fjernsyn via AppleTV. Alternativt kan du bruge en Google Chromecast, mens husk at invester i højtalere med chromecast, hvis du vælger denne løsning.

 

Her kan du læse hvordan du får god hastighed til streaming af eksempelvis HBO