Her er serierne – du ikke ser igen

At lave serier handler om kvalitet, gode historier, gode skuespillere og god instruktion – men i allerhøjeste grad handler det om at have seere, for hvis der ikke er nogen seere, er der ikke nogen serie.

Der er flere grunde til at serier bliver stoppet, men i langt det fleste tilfælde er det fordi der simpelthen ikke er seere til det. Hver år kommer der flere hundrede serier på verdensplan, og langt størstedelen af dem får kun en enkelt eller ganske få sæsoner, mens en mindre gruppe holder ved.

Variety har lavet en liste over serier, ikke er blevet fornyet af den ene eller anden grund. Du kan læse hele listen her, men du kan også få det hurtige overblik ved at læse videre her.

About a Boy – serien der er baseret på filmen af samme navn, har ikke fået i nærheden at det antal seere, som NBC havde forventet, og derfor har de trukket stikket efter to sæsoner.

Backstrom – der lige nu kan ses på Viaplay, og er baseret på den svenske forfatter Leif G. W. Persson fandt aldrig rigtig et publikum og stopper derfor efter blot en enkelt sæson.

Battle Creek, der ligeledes kan ses på Viaplay er skabt af Breaking Bad bagmændene Vince Gilligan og David Shore, men succesen blev ikke i nærheden, og den er stoppet efter en enkelt sæson.

Constantine der er baseret på de populære tegneserier, der også lagde til grund for filmen med Keanu Reeves, blev lavet til en serie af David S. Goyer (Batman, Jumper, Blade) slog aldrig an og stopper.

The Following – der har Kevin Bacon i hovedrollen fik stor succes i første sæson, men populariteten har været stødt dalende og efter tredje sæson er det slut.

Hart of Dixie der ellers har kørt i fire sæsoner har nu nået sin ende, og med den fjerde sæson der sluttede for et par måneder siden, er det farvel til Dr. Zoe Hart & co.

Resurrection der har Omar Epps i hovedrollen fik to sæsoner, men det lykkedes ikke for serien at finde momentum og derfor har ABC sagt tak for denne gang.

Revenge startede som en god succes for ABC, og Madeleine Stowe der spiller hovedrollen blev nomineret til en Golden Globe for første sæson. Siden er det dog gået stødt ned af bakke og efter fire sæsoner er der ikke mere hævn.

Året er ikke slut, og der er uden tvivl flere serier, der får kniven ligesom der uden tvivl også kommer nye til, og vi holder øje med dem alle – eller i hvert fald så mange vi kan.

Be the first to comment on "Her er serierne – du ikke ser igen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*