Homeland sæson 6 foregår i New York

Femte sæson af Homeland blev optaget i og foregik stort set kun i Berlin, med et par enkelte afstikkere til Mellemøsten. Generelt har Homeland foregået lidt rundt om i verden. I den sjette sæson af serien vender den hjem til USA.

Den sjette sæson kommer nemlig til at foregå i New York, hvor den naturligvis også skal optages, og omdrejningspunktet i den kommende sæson kommer til at være indenrigs, det har David Nevins, der er administrerende direktør for Showtime Networks afsløret.

Spoiler alert:

I femte sæson kom Peter Quinn (spillet af Rupert Friend) meget slemt til skade, og der blev lagt op til at hans skæbne var forseglet, det er dog ikke nødvendigvis helt sikkert. Nevins blev nemlig presset til at udtalte om Quinn, og har var svaret, at han har set lige så meget som os andre, og at han ikke ved mere.

Til dette tilføjede Gary Levine, der er programchef for Showtime Networks, at Peter Quinn er alvorligt skadet, og liv eller død situationen er uvist, men at hvis han overlever, så bliver det på ingen måde i samme tilstand, som han tidligere har været i.

Hvornår Homeland sæson 6 har premiere er endnu ikke afsløret, men efter alt at dømme bliver det til september eller oktober, hvor de andre har haft premiere.

Be the first to comment on "Homeland sæson 6 foregår i New York"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*