House of Cards sæson seks bliver kortere

Efter den større skandale der har været i forbindelse med Kevin Spaceys påståede overgreb på Anthony Rapp for nogle årtier siden, er der været mange skriverier omkring Kevin Spacey og ikke mindst House of Cards. Netflix var meget hurtige til at stoppe produktionen for at finde ud af, hvad der så skulle ske.

Nu forlyder det så, at produktionen af serien igen så småt er klar til at gå i gang. Der er dog nogle ting, der ikke bliver som det plejer. Normalt rimelig velinformerede Deadline rapporterer således, at Kevin Spacey som rygtet også længe har sagt det, IKKE kommer til at være en del af sæsonen, og ganske enkelt bliver skrevet ud.

Samtidig skal vi heller ikke forvente de normale 13 afsnit, det forlyder nemlig at den blive forkortet, så den i stedet bliver på 8 afsnit, altså fem afsnit kortere. Der har naturligvis skulle ændres i historier, manuskripter osv, og det forventes derfor heller ikke at optagelserne går i gang før en gang i starten af det nye år. Hvornår den kommer til få premiere er derfor også lidt usikkert.

Premieredatoerne har tidligere svinget, hvor den første sæson havde premiere i februar havde den seneste i år først premiere i slutningen af maj. Dette er naturligvis også det mest sandsynlige for den sjette sæson af Netflix flagskib.

Be the first to comment on "House of Cards sæson seks bliver kortere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*