House of Cards stopper efter sæson 6

I disse dage er der megen virak om Kevin Spacey, der dels er sprunget ud som homoseksuel og dels bliver anklaget for at have forgrebet sig på den dengang 14-årige skuespiller Anthony Rapp (da Spacey selv var 24 år). Han har udtalt, at han ikke kan huske det, men hvis det er sket, har det været i fuldskab og han beklager, hvilket ikke ligefrem er en blank afvisning.

Det er dog ikke det eneste nye der er om Kevin Spacey. Det er nemlig også blevet annonceret, at den kommende 6. sæson af Netflix store hit serie, og en af de serier der var med til at grundlægge den gigantiske succes tjenesten er blevet, House of Cards nu nærmer sig enden.

Produktionen af den sjette sæson er netop nu i gang, og det bliver sidste gang vi kommer til at møde Francis og Claire Underwood, de kommende 13. afsnit skal nemlig runde serien af. Der er ikke nogen officielle udtalelser om begrundelsen, men har man fulgt med i serien, kommer det dog nok heller ikke som den store overraskelse, at det er ved at være tid til at skrive det sidste kapital i Underwood sagaen.

Hvad det hele så ender med kan vi allerede nu begynde at gisne om, men der har fløjet en trussel eller to gennem luften, så det er nok ikke sikkert, at alle slipper med livet i behold.

Be the first to comment on "House of Cards stopper efter sæson 6"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*