House of Cars kan blive det nye Top Gear

Da Jeremy Clarkson blev fyret fra BBC efter en episode med en producer på kanalen, satte det også en stopper for verdens uden sammenligning mest populære bil program Top Gear.

BBC har godt nok sagt, at de vil fortsætte med programmet, men det er meget svært at forestille sig et program uden Clarkson, og det er også svært at forestille sig at Richard Hammond og James May vil lade som ingenting.

Nu kan det være, at der er nyt på vej med den stærke trio (og måske også med The Stig). I følge den engelske hjemmeside Mirror, så har Netflix nemlig forhandlinger med de tre om at lave et bilprogram, der angiveligt skulle have den rimelig besynderlige titel House of Cars, der naturligvis er en henvisning til House of Cards.

BBC har naturligvis rettighederne til Top Gear navnet, hvilket udelukker det navn, om programmet bliver til noget, om det ender med at komme til at hedde House of Cars vides endnu ikke.

Det er nok heller ikke utænkeligt, at BBC ikke vil være voldsomt interesseret i at Netflix laver programmet, men medmindre de har kontrakter med Hammond og May, der siger, at de ikke må lave et bilprogram på et konkurrerende medier, er der nok ikke noget de kan gøre ved det.

Be the first to comment on "House of Cars kan blive det nye Top Gear"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*