House of the Dragon bliver første Game of Thrones spinoff

Det er efterhånden omkring 5 måneder siden, at vi måtte sige farvel til Game of Thrones, da det sidste afsnit i 8. sæson kunne streames. Mere eller mindre lige siden (og længe inden) har der været en lind strøm af rygter omkring diverse spinoff serier. Flere af dem er da også mere eller mindre blevet bekræftet, men det har været meget småt med yderligere oplysninger omkring dem.

Nu er der så godt nyt til fans af George R.R Martins fantastiske univers. Det er nemlig blevet endeligt bekræftet, at det næste vi kommer til at se, er House of the Dragon. Serien kommer til at handle om Targaryen familien/klanen/huset. Der kommer nok ikke til at være voldsomt mange gengangere fra Game of Thrones, da historien i House of the Dragon kommer til at udspille sig godt 300 år før.

Serien bliver skabt af Ryan Condal (Colony) og George R.R. Martin selv. Miguel Sapochnik der har instrueret intet mindre end 6 afsnit af Game of Thrones skal stå for instruktionen. Så det kan godt være, at der ikke kommer til at være så meget genkendeligt foran kameraet, men det gør der i den grad bagved.

Casey Bloy der er præsident for HBO udtalelser i pressemeddelelsen ““Game of Thrones-universet er så fyldt med historier. Vi ser frem til at udforske House Targaryen og Westeros’ tidligere dage.” – og vi er uden tvivl mange der glæder os til at følge med.

Indtil videre er der endnu ikke fastsat en dato for premieren på den.

HBO Nordic’s Facebook side, har de lagt dette billede op:

Be the first to comment on "House of the Dragon bliver første Game of Thrones spinoff"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*