Hulu kan blive reklamefri

Her i landet er der nok ikke så forfærdelig mange, der kender Hulu, og der er helt sikkert endnu færre der bruger tjenesten, eftersom den ikke er almindeligt tilgængelig på disse breddegrader.

I USA er Hulu dog en af de helt store spillere sammen med blandt andre Amazon og den absolut største: Netflix. Der er dog en del forskelle på tjenesterne. Hulu har eksempelvis stort set ikke noget originalt indhold, men har det angiveligt på dagsordenen for fremtiden.

En anden stor forskel er, at Hulu har reklamer på tjenesten, hvilket de store konkurrenter ikke har. Der er dog meget, der tyder på, at dette kommer til at ændre sig i en nær fremtid.

Det forlyder nemlig, at Hulu’s ejer Comcast, Disney & 20th Century Fox arbejder på en ny udgave af Hulu under kodenavnet “NOAH” (No Ads Hulu), der skal imødekomme brugernes ønsker om at se det indhold de vil, hvor og hvornår de vil og uden reklamer.

I øjeblikket koster et abonnement på Hulu 7,99 dollars, men dette siges at skulle stige til mellem 12 & 14 dollars for den nye reklamefri udgave.

Hulu har endnu ikke udtalt sig officielt om tiltaget, men det forlyder, at det allerede kan være klart til efteråret. Der har flere gange været tale om, at Hulu skulle komme til det europæiske marked, men indtil videre er det altså blevet ved snakken.

 

Be the first to comment on "Hulu kan blive reklamefri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*