Hulu satser på serier

Den amerikanske onlinetjeneste Hulu har stor succes i hjemlandet, hvor man kan se serier og film gratis, men hvor der er reklamer. Der findes også en reklamefri version, hvor man betaler et månedligt abonnement. Hulu er en af de efterhånden få amerikanske tjenester, der ikke har valgt at satse globalt.

De er også blandt de tjenester, der ikke har haft noget videre originalt eller eksklusivt indhold. Det man har kunne se på Hulu, har man i grove træk, også kunne se andre steder, men det er ved at ændre sig nu. Hulu er nemlig ikke blot begyndt at sikre sig rettighederne til at vise serier eksklusivt, de vil også til at lave deres egne, ligesom HBO, Netflix og senest Amazon, har haft stor succes med. Den første de vil satse stort på Stephen Kings’s 11/22/63 som går i produktion seneret på året.

Det bliver meget spændende at følge Hulu’s satsning, og ikke mindst hvad de har tænkt sig at gøre med deres originale/eksklusive serier på det globale plan. Det er svært at forestille sig, at de vil bruge millioner af dollars på at lave en serie for så kun at vise den i hjemlandet, frem for hele den seriehungrende store hvide verden.

Her i landet har Viaplay eksempelvis sikret sig rettighederne til flere serier fra Amazon, og det er da heller ikke utænkeligt, at det kommer til at være en lignende model, som Hulu vil bruge, hvor lokale tjenester kommer til at vise deres serier i udlandet.

Det kunne dog være langt mere spændende, hvis Hulu begynder at satse på det globale marked og tjenesten derfor ville blive mere udbredt, men hvad fremtiden bringer, må vi vente i spænding med at se.

 

Be the first to comment on "Hulu satser på serier"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*