Hvad ønsker vi os til jul?

Julen står lige for døren, og det betyder naturligvis at det udover at være højtid for familiehygge også er den helt store forbrugsfest. Der bliver brugt milliarder på julegaver, og i gennemsnit brugere vi danskere mere end 3500 kroner på julegaver. Men hvad er det så vi rent faktisk køber for de penge, og hvad er det vi ønsker os.

Power har udsendt en liste over de ting ting, som de sælger mest af i december måned til gave. Her er der et klart bevis på, at streaming er kommet for at blive, og at det er mere populært end nogensinde før. Det mest købte og ønskede er nemlig en Google chromecast, der som de fleste nok ved, bruges til at streame billede og lyd til fjernsynet fra sin computer eller smartphone. En chromecast ligger med sine ca. 300 kroner samtidig på et niveau, hvor de fleste kan være med.

Hvis man kigger på resten af Powers liste over de 10 mest populære julegaver, er der flere mellem der nok ville kræve et vivus lån eller lignende hurtigt lån for at kunne betale det. Udover eksempelvis trådløse hovedtelefoner og skægtrimmere, finder man nemlig også eksempelvis iPads og fladskærme i størrelsesordenen 43-49 tommer, hvilket man naturligvis ikke kan erhverve sig for 300 kroner. Julegaverne er ganske enkelt blevet større og det samme er ønskerne.

Mange af streamingtjenesterne har også været gode til at tilbyde gavekort, så det er muligt at forudbetale for 3, 6 eller 12 måneder og give dette som gave. Dette er naturligvis et smart træk, da dette sikrer kunderne ikke opsiger deres abonnement. Det er med andre ord er rigtig god måde at binde kunderne, uden rent faktisk at binde dem.

 

Be the first to comment on "Hvad ønsker vi os til jul?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*