I dag er der premiere på Shannara

I dag er der premiere på Shannara på HBO, der er baseret på Terry Brooks bøger. Den første bog The Sword of Shannara udkom tilbage i 1977, mens den seneste udkom så sent som sidste sommer. Den kom altså længe før George R.R Martin begyndte på Game of Thrones, og forfatterne bag serien beder da også om, at man ikke sammenligner de to serier, selvom det nok bliver svært ikke at gøre det, da der er visse ligheder i universet de foregår i.

HBO har da også allieret sig med nogle af de større instruktører til at lave serien. Hovedinstruktøren Brad Turner, der har instrueret fire af de ti afsnit har meget lang karriere som serie instruktør bag sig, hvor han har instrueret serier som 24, Prison Break, Transporter, Homeland og mange andre. Det mest prominente navn blandt instruktørerne er dog nok Jonathan Liebesman, der debuterer som serie instruktør men tidligere har lavet film som Battle Los Angeles, Wrath of the Titan og senest Teenage Mutant Ninja Turtles, og det er da også ham der har fået lov til at slå serien an med de første to afsnit.

Om serien bliver helt samme succes som Game of Thrones er nok meget tvivlsom, men det vil tiden vise, og i alle tilfælde kan ses fra i dag på HBO Nordic.

 

Be the first to comment on "I dag er der premiere på Shannara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*