Idris Elba triumferer ved SAG

I aftes blev der uddelt Screen Actors Guild Awards, der bliver uddelt til skuespillere, og hvor det også primært er skuespillere der har stemmeret. Det endte med at blive en rigtig god aften for den engelske skuespiller Idris Elba.

Lidt besynderligt blev Elba ikke nomineret til en Oscar for hans birolle i den fremragende Netflix film Beasts of no Nation. Dermed blev der også skrevet historie. Elba vandt nemlig en SAG Award for bedste mandlige birolle, og det er første gang, at denne gives til en skuespiller, der ikke også var nomineret til en Oscar.

Det var ikke den eneste pris Elba fik med hjem, han vandt nemlig også for bedste mandlige hovedrolle i en TV film eller miniserie for Luther, så alt i alt var det en god aften for Idris Elba.

Andre der havde en god aften var Leonardo DiCaprio der vandt for bedste mandlige hovedrolle i en film for The Revenant. Spotlight der lidt overraskende vandt for bedste film, Kevin Spacey der vandt for House of Cards og ikke mindst Downton Abbey, der rimelig overraskende vandt for bedste ensemble, hvilket de fleste regnede med skulle gå til Mad Men, for den sidste sæson.

Be the first to comment on "Idris Elba triumferer ved SAG"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*