JK Simmons får hovedrolle i ny serie

Det seneste år har været særdeles glimrende for den amerikanske skuespiller JK Simmons. Manden mange til kende fra Spider-man filmene fik et lidt mere kunstnerisk gennembrud i den eminente Whiplash. Hans rolle som trommelærer indbragte ham en Golden Globe, en Bafta og ikke mindst karrierens første Oscar, for bedste mandlige birolle.

Nu har han så ifølge Variety landet sig en hovedrolle i den kommende serie Counterparts, der er en spionserie, hvor Morten Tyldum som senest stod bag The Imitation Game, skal instruere de første to afsnit.

JK Simmons spiller en agent ved navn Howard Silk, der i sin karrieres efterår finder ud af, at det agentur han har arbejdet for, vogter på en hemmelighed af de helt store, nemlig en vej over i et parallelt univers. Serien handler så både om Howard Silk “her” og hans modstykke (deraf navnet) i det andet univers.

Udover en alenlang liste af film bag sig, har JK Simmons også medvirket i en del serie, en af hans absolut bedste præstationer finder man uden tvivl i OZ der kørte mellem 97 og 2003, hvor Simmons spillede nazisten Vern Schillinger. (den kan desuden ses på HBO).

Det vides endnu ikke hvornår Counterparts får premiere, eller hvem der har sikret sig rettighederne herhjemme.

Be the first to comment on "JK Simmons får hovedrolle i ny serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*