Jon Bernthal i Sopranos prequel film

Hvis du har fulgt en lille smule med, så har du nok hørt om serien The Many Saints of Newark, der er en prequel film til en af historiens bedste serier The Sopranos. FIlmen bliver lavet af David Chase, der også stod bag serien, som havde premiere på HBO for tyve år siden. The Sopranos var med til at bane vejen for at tv-serier gik fra letbenet underholdning og til noget, der var meget mere end det.

The Many Saints of Newark bliver som nævnt en prequel, og kommer til at foregå i 60’erne i Newark (ikke overraskende), som naturligvis ligger i staten New Jersey. Det bliver Alan Taylor der skal instruere baseret på manuskriptet som Chase har skrevet. Alan Taylor er bestemt heller ikke ubekendt med serien. Han instruerede 9 afsnit af serien og har i senere tid instrueret 7 afsnit af Game of Thrones. 

Der er endnu ikke kommet så voldsomt mange detaljer frem om filmen, men nu er et par nye og rimelig prominente navne blevet tilføjet til rollelisten. Udover den Oscar nominerede skuespillerinde Vera Farmiga, er der også blevet plads til Jon Bernthal, som mange nok kender fra The Walking Dead og ikke mindst The Punisher. 

Tidligere er det kommet frem, at den relativ ukendte Alessandro Nivola skal spille en af de bærende roller som Dickey Moltisanti, der var en mentor for Tony Soprano. Det var naturligvis nu afdøde James Gandolfini, der gjorde Tony Sopranos til et tv-ikon. Den unge Tony Sopranos kommer også til at medvirke i filmen, men hvor meget vides ikke helt, og det vides heller ikke, hvem der skal løfte arven fra Gandolfini.

Der er desuden heller ikke sat navne på, hvem Bernthal og Farmiga skal spille på nuværende tidspunkt. Det er dog et projekt, vi holder et skarpt øje med.

Be the first to comment on "Jon Bernthal i Sopranos prequel film"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*