Julen varer længe…

Selvom det ikke burde ske, så kommer det alligevel bag på mange, at julen nu er lige om hjørnet. Man har vidst at denne tid kom hele året, og man har haft rigelig tid til at ligge lidt penge til side til at betale for de gaver, der skal købes. Alligevel er det langt fra alle der har fået gjort det, og der er ikke meget der er værre end at stå her et par dage før jul, og mangle penge til at købe gaver for.

Heldigvis er der talrige muligheder for at låne penge og få dem med det samme, så du ikke skal vente flere dage, hvis du lige finder den helt rigtige gave. Forbrugslån og kviklån har fået et utrolig dårligt ry. Ofte er dette dårlige ry helt berettiget, for man kan meget hurtigt komme til at betale rigtig mange penge tilbage, især hvis man er lang tid om at betale dem tilbage. Ofte er disse lån skruet sådan sammen, at betaler mange pengene hurtigt tilbage, så er det ikke så dyrt, som hvis man går og betaler af over mange måneder. Så står du blot og mangler penge til julegaver, men kan betale dem tilbage i januar, så behøver der ikke ruinere dig.

Tjek den samlede tilbagebetaling

Inden du nu kaster dig over det første og det bedste lån, er det helt essentielt at du undersøger markedet godt nok. Der er nemlig helt utrolig stor forskel på de renter, du kommer til at betale. Så inden du godkender noget, skal du altid lige tjekke det samlede beløb, du ender med at skulle betale tilbage. Ellers kan det lige pludselig blive nogle meget dyrere gaver, end du havde budgetteret med. Og selvom du sikkert elsker serier, så har ud næppe lyst til at være den næste deltager i Luksusfælden.

 

Be the first to comment on "Julen varer længe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*