Kanye West laver tv-musik

Næste år er der premiere på tv-serien Underground, der handler om en gruppe slaver der flygter fra deres fangenskab i sydstaterne via nogle undergrundsystemer (deraf naturligvis navnet Underground).

Serien er skabt af Misha Green og Joe Pokaski. Green har blandt andet har været med til at skrive Spartacus og Sons of Anarchy, mens Pokaski blandt andet har produceret CSI, Heroes og den helt nye Netlix satsning Daredevil.

Bag serien finder man også Hollywood sværvægteren Akiva Goldsman, der er executive producer. Goldsman har produceret film som I Am Legend, Et Smukt Sind, I, Robot, Hancock og mange mange andre.

Det er altså ikke hvem som helst, der tror på serien, og nu er det også kommet frem, at det bliver et særdeles prominent navn, der kommer til være inde over musikken serien.

Rapperen, produceren, komponisten, designeren, debatøren ja multikunstneren Kanye West har nemlig annonceret, at han skal være med til lave musik til serien, når den får premiere næste år.

På nuværende tidspunkt vides det ikke, hvor Underground bliver tilgængelig, men man kunne håbe på Netflix, når Joe Pokaski nu netop har produceret Daredevil.

Be the first to comment on "Kanye West laver tv-musik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*