Kathy Bates med i American Horror Story: Hotel

Siden tredje sæson af American Horror Story har Katy Bates været på rollelisten. I tredje sæson spillede hun Madame Delphine LaLaurie, i fjerde sæson var det Ethel Darling og i den femte sæson vil hun altså være tilbage på rollelisten.

Det er ikke officielt, hvilken rolle hun skal spille i serien, men Ryan Murphy der er en af seriens skabere skrev på Twitter:

Skærmbillede 2015-04-09 kl. 18.34.34

Så efter alt at dømme, er det Bates der står for hotellet. Hun er langt fra det eneste prominente navn, der skal medvirke i serien. På rollelisten finder man også navne som Matt Bomer (kendt fra blandt andet White Collar), Wes Bentley (American Beauty) og så hende der er løbet med de fleste overskrifter i den sammenhæng Lady Gaga.

Det er da heller ikke så svært at forstå, at Bates gerne vil medvirke i serien. For hendes rolle i den tredje sæson vandt hun en Primetime Emmy, og for hendes rolle i den fjerde blev hun nomineret til en Golden Globe.

Den præcise dato for premieren på den femte sæson vides endnu ikke, men det bliver i oktober i år, så hvis du er fan, kan du godt begynde at tælle dagene til.

 

Be the first to comment on "Kathy Bates med i American Horror Story: Hotel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*