Kevin Smith laver He-Man serie til Netflix

I weekenden har der været afholdt Power-Con i Californien. Hvis du ikke lige er helt med på, hvad Power-Con er, så er det en konference for blandt andet He-man legetøj. Her annoncerede Kevin Smith meget passende, men dog også meget overraskende, at han laver en He-man animationsserie for Netflix.

Serien har fået titen Masters of the Universe: Revelation,  og vil foregå i det velkendte Mattel legetøjsunivers. Det kommer efter alt at dømme ikke til at have voldsomt meget med de film der har været lavet.

Kevin Smith bliver showrunner og Executive producer på serien, og han lover at det bliver den Masters of the Universe historie, man altid gerne ville se som barn. Kevin Smith er kendt som lidt af en filmnørd og lidt af en nørd generelt og har en kæmpe passion for tegneserier og ikke mindst He-man.

Hans karriere startede i halvfemserne med kultfilm som Clerks, Mallrats og Chasing Amy, hvor han spillede den tavse halvdel af Jay og Silent Bob. Udover at spille birollen skrev og instruerede han også filmene. Siden har han medvirket i en lang række film, og har skrevet og instrueret en lang række film.

 

Be the first to comment on "Kevin Smith laver He-Man serie til Netflix"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*