Klovn 3 er en realitet

En af de største succeser inden for danske serier er uden tvivl Klovn. Komedieserien der er skabt af Casper Christensen og Frank Hvam har fået danskere til at grine og krumme tæer i mere end 14 år. Serien har også kastet filmen Klovn the Movie (2005) og Klovn Forever (2015) af sig. Efter en pause på godt 10 år kom der også en ny sæson af serien i 2018.

Nu er der så nyt på vej fra Frank og Casper. Nutmeg og Nordisk Film har nemlig afsløret, at der kommer endnu en film. Filmen har fået titlen Klovn – the Final. I pressemeddelelsen hedder det sig da også, at det bliver den sidste af sin slags. Det kommer dog ikke til at gå stille for sig, “Vi vil gerne sætte et punktum med et brag” hedder det sig nemlig i pressemeddelelsen.

Det bliver igen Mikkel Nørgaard, der skal instruere, hvilket også var tilfældet med de første to film. Mon ikke der vil være gensyn med en meget lang række af de personer, vi kender fra serien og filmene, når det nu er sidste gang.

Optagelserne til filmen går i gang med det samme, og filmen får allerede premiere om lidt over 5 måneder. Nemlig den 30. januar, ikke så langt fra vinterferien, der typisk er en populær biografuge.

Be the first to comment on "Klovn 3 er en realitet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*