Klovn lancerer nyt site og web-serie

For en god uges tid siden kom den første officielle plakat til den kommende Klovn Forever, der skal følge op på den gigantiske succes fra den første film, der blev en af de mest sælgende i dansk biografhistorie. I slutningen af september er der premiere på efterfølgeren, og det bliver fejret online.

Der bliver brugt nye kneb for at skabe opmærksomhed omkring premieren, derfor holder de det, de kalder for en stor klovn forfest, hvilket kommer til at ske på hjemmesiden klovnforever.dk og på TV2 Play.

TV2 Play står bag en web-serie på 15 afsnit. Hvad den kommer til at handle om og hvordan den hænger sammen, er dog endnu ikke annonceret. Derudover vil det naturligvis også være muligt at se eller sandsynligvis gense de seks sæsoner.

På fansitet kan du også stemme på dit yndlings Klovn-citat, teste dig selv og udfordre dine venner i Klovn-testen og komme med bagom kameraet på den nye film ’Klovn Forever’. Her er det muligt at blive opdateret med de seneste nyheder, interviews og meget mere fra Klovn-universet.

Hele plakaten kan ses her:

klovn-forever-plakat-a

Be the first to comment on "Klovn lancerer nyt site og web-serie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*