Kurt Sutter vil ikke skrive Sons of Anarchy spin-off

Det er netop kommet frem, at FX har valgt ikke at forlænge Bastard Executioner, der derfor kun får en enkelt sæson. Det er naturligvis skidt nyt for Kurt Sutter, men det er godt nyt for fans af Sons of Anarchy der har set frem til den spin-off serie, der er på vej. Det betyder nemlig, at Sutter nu har tid til at kaste sig over den.

Det er da også lige præcis, hvad han har tænkt sig at gøre. Serien kommer til at handle om den den rivaliserende gruppe The Mayans, der spillede en stor rolle i den originale serie, både som fjender og allierede.

Kurt Sutter selv kommer dog ikke til at være helt så dybt involveret, som mange nok håbede, og han kommer ikke selv til at være forfatter på serien.

I et interview med Deadline, har han således udtalt, at han bliver producer på showet, men at det ikke bliver ham der kommer til at stå for det, og heller ikke ham der skal skrive. Han vil nu begynde at interviewe latino forfattere. Han vil finde nogen, der kender og forstår verdenen og kulturen, han vil ikke sætte en hvid mand til det.

Der er stadig ikke sat nogen tidshorisonter på serien, men det forventes at serien får premiere i slutningen af 2016. Der er heller ikke sat navn på den endnu, men som vi tidligere har spået om, kunne et godt bud være Assassins of God, som der står på bandens veste (Los Asesinos de Dios).

Be the first to comment on "Kurt Sutter vil ikke skrive Sons of Anarchy spin-off"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*