Kvindelig Van Helsing serie på vej

I 2004 spillede Hugh Jackman hoved og titelrollen i Van Helsing, hvor en masse af fiktionens store overnaturlige skurke som Dracula, Dr. Frankenstein, Wolfman, Dr. Jekyll m.fl. er en del af historien, og hvor Van Helsing er helten, der skal stoppe hele alverdens ondskab.

Nu bliver er igen pustet liv i Van Helsing, der bliver dog en lidt anderledes udgave, end den med Hugh Jackman. For det første bliver det som en tv-serie, og for det andet bliver det med en kvindelig vinkel, således at det ikke er Van Helsing, der er hovedpersonen, men derimod Vanessa Helsing.

Serien der kommer til at bestå af 13 afsnit af ca. en times varighed foregår i en nær fremtid (om 5 år), hvor Vanessa Helsing bliver genoplivet og må kæmpe i en verden, der er overtaget af vampyrer. Hun er menneskehedens sidste håb om overlevelse, og skal lede kampen om at vinde friheden tilbage til menneskerne, der er blevet taget af de udøde.

Det er SyFy der har sikret sig rettighederne til serien, som er skabt af Neil Labute, der nok mest er kendt for at være manden bag Nicholas Cage filmen The Wicker Man, instruktionen af en håndfuld afsnit af Hell on Wheels og komedieserien Billy & Billie.

Produktionen forventes at starte omkring januar næste år med en premiere senere på året. Hvilke tjenester her i landet der kommer til at vise serien vides endnu ikke.

Be the first to comment on "Kvindelig Van Helsing serie på vej"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*