Lad vær med at betale for meget for at printe

Selvom vi lever i et samfund, der bliver stadig mere og mere papirløst og behovet for fysiske dokumenter bliver mindre, har vi stadig behov for at printe. Det kan være alt fra dokumenter der skal underskrives, eller invitationer der skal sendes, eller måske et billede på fotoprinteren. Sagt med andre ord, så er printeren altså stadig ikke overflødig. En ting der dog ER overflødig er, at man betaler meget mere for blækpatroner, end man behøver, og alligevel er der mange der gør det.

Mange har nok prøvet det med at de har købt en billig printer, og egentlig syntes de har gjort en god handel. Når den så løber tør for blæk og de skal købe en ny blækpatron indtræffer chokket. For hvordan kan en ny blækpatron nærmest koste det samme eller mere, end den pris man gav for printeren, da man købte den på tilbud?

Svaret er faktisk ganske enkelt, nemlig at de printerpatroner som printere bliver leveret med, langt fra indeholder lige så meget, som når man køber en ny. Så at gå ud og købe en ny printer i stedet for at skifte blækpatronen, er altså ikke den billigste løsning, selvom det kan virke sådan.

En bedre måde at spare penge på, er ved at gå uden om de originale blækpatroner og i stedet vælge kompatible patroner, hvilket betyder at den kasse blækket bliver leveret i, ikke kommer fra den producent der har fremstillet printeren, men fra en anden. Indholdet af blæk er dog det samme, og det samme er funktionerne. Besparelsen er dog til at tage at føle på. Man kan nemlig spare op mod 80% i forhold til prisen på en original. For udover at prisen er lavere, så indeholder de kompatible patroner ofte mere end dobbelt så meget blæk.

Producenterne tjener gode penge på driften af printeren (altså forbrugsstofferne), mens de måske ikke tjener så meget på selve maskinen. Derfor er prisen også så uforholdsmæssig høj på disse i forhold til selve printeren.

Be the first to comment on "Lad vær med at betale for meget for at printe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*