Lost forfatter fortsætter sin Warner kontrakt

Efter at have skrevet lidt forskellige tv-serier i starten af 00’erne slog Damon Lindelof stort igennem i 2004, da han sammen med JJ Arams og Jeffrey Lieber skabte en af de mest elskede serier Lost.

Siden Lost har han skrevet film som Prometheus, World War Z, Star Trek m.fl. Han har også skrevet og produceret The Leftovers der kan ses på HBO.

Om en måneds tid er der premiere på hans nye film Tomorrowland, der blandt andre har George Clooney på rollelisten, men det betyder ikke, at han ikke har tid til at være tv-serier.

Han har nemlig netop underskrevet en ny kontrakt med Warner Bros TV gældende for de næste tre år. Det var også for Warner bros at han lavede The Leftovers, som HBO valgte at købe. Det er første gang, de køber en serie, de ikke selv har produceret.

Selvom The Leftovers ikke har fået i nærheden af den interesse, der var omkring Lost, så er det gået ganske fint for serien, og HBO har da også sagt ja til en sæson mere af serien, så han kommer i hvert fald ikke til at gå arbejdsløs.

Det vides endnu ikke hvilke serier Lindelof skal arbejde med hos Warner bros udover anden sæson af The Leftovers.

Be the first to comment on "Lost forfatter fortsætter sin Warner kontrakt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*