Luke Perry er død

En af 90’ernes helt store tv legender er gået bort. Luke Perry der spillede den ikoniske rolle som i Dylan Mckay i en af historiens største succeser Beverly Hills 90210, døde efter at have fået et slagtilfælde nogle dage forinden. Der findes nok ikke mange kvinder i 30’erne (og ældre og yngre), der ikke har haft et lille crush på den notoriske badboy med det gode hjerte. Serien gjorde da også Luke Perry til en af de mest kendte og elskede tv-skuespillere i perioden.

Han har siden lavet en masse tv og medvirket i mindre film, uden den samme succes som i “Beverly”, hvilket også næsten ville være umuligt. Han kan netop nu ses i Netflix serien Riverdale, hvor han spiller Fred Andrews. Optagelserne til den trejde sæson var i fuld gang, men er nu lukket ned. Dels for at give hans medskuespiller lidt ro, men også for at finde ud af, hvad der skal ske med hans karakter.

Utallige skuespillere står i kø for at udtrykke deres sorg, ikke mindst mange af hans med skuespillere fra Beverly Hills dagene, der alle beskriver ham som et varmt menneske, der vil blive husket og savnet.

Der er en ny udgave på vej af Beverly Hills med mange af de gamle kendinge, i en form for reunion udgave. Denne vil naturligvis blive uden Luke Perry. Det var dog også kun meningen, at han skulle have en minimal del af projektet på grund af hans engagement i Riverdale. 

Be the first to comment on "Luke Perry er død"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*